0
0

شناخت اولیه ی بویلر

115 بازدید

بویلر همانطور که از نامش پیدا ست اسم فاعل بویل به معنای جوشاندن است. جوشاننده یا جوشانه اصطلاحی فارسی برای بویلر است. تجهیزی که به خودی خود توانایی بالا بردن دمای یک سیال را دارد. اینکه تاکید جدی بر توانایی بالا بردن دما توسط خود بویلر را داریم جهت جلوگیری از ایجاد هر شائبه ای برای تشخیص یک بویلر از مبدل و یا دیگر اجزا اسپرسو ساز است. بویلر باید خودش به کمک تجهیزات مرتبط به خودش بتواند دمای سیال ما را افزایش دهد. اگر واژه ی سیال برای شما مبهم است مقالات بعدی را دنبال کنید تا در فرصتی مقتضی آنرا شفاف سازیم. تا اینجای کار سیال همان آب و یا بخار است.

بویلر در اسپرسو سازهای نسل اول به صورت عمودی قرار داشت و منبع حرارتی در آنها شعله ی آتش بود

بویلر یک محفظه ی بسته (به صورت عمودی و یا افقی) است که سیال در آن امکان افزایش دما و به دنبال آن افزایش فشار را دارد. منبع ایجاد حرارت برای بالا بردن دمای سیال میتواند در داخل بویلر و یا خارج آن باشد. بسته به نظر مهندس طراح یکی از آن ها و یا هر دوی آنها به خدمت گرفته می شوند.

منبع تولید حرارت میتواند در خارج از بویلر، داخل آن و یا هردو به صورت همزمان باشد.

متخصصان طراحی دستگاه اسپرسو ساز صنعتی در طول زمان تصمیم گرفتند بویلر را از عمودی به افقی تغییر دهند مگر در موارد خاص

بویلر ها در دستگاه های اسپرسو ساز معمولا از جنس مس و آلیاژ های آن و یا از استیل هستند. و سیال در آنها میتواند ترکیبی از آب و بخار و یا تماما آب باشد. هر دو نوع بویلر در دستگاه های اسپرسو ساز استفاده می شوند اما کاربردهای متفاوتی دارند.

در یک دستگاه اسپرو ساز میتواند یک یا چند بویلر به صورت عمودی یا افقی و از جنس مس یا استیل به کار گرفته شوند.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://tamamtech.ir/?p=1316
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
بهادر جعفری
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد شناخت اولیه ی بویلر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.