0
0

پادکست بررسی مفاهیم اولیه در دستگاه اسپرسو ساز صنعتی

118 بازدید

اپیزود شماره ششم از سری پادکست های تمام تک، بررسی مفاهیم اولیه دستگاه اسپرسو ساز صنعتی، در این قسمت ما قصد داریم اصطلاحاتی مثل دوال بویلر، مولتی بویلر، ثبات و … رو بررسی کنیم. برندهایی که اولین و یا بهترین و یا معروفترین تولیدکننده های تکنولوژی های به روز تر مثل dual boiler و multi boiler هستند رو معرفی کردیم و راجع بهشون صحبت کردیم. 

این قسمت برای کسانی مناسبه که هنوز دستگاه اسپرسو تهیه نکردند و نیاز دارند اطلاعات دقیق تری داشته باشند. اگر شما در حال راه اندازی کافی شاپی هستید که قراره خیلی شلوغ بشه، این قسمت رو از دست ندید.

کسانی که به دنبال ارتقا دستگاه اسپرسو ساز خودشون هستند و یا میخوان وارد دنیای تعمیرات بشند هم، این اپیزود پایه مفاهیم اولیه و اصطلاحت رایج هست. مشابه این اپیزود چند قسمت دیگه منتظر میشه تا مبحث مفاهیم اولیه کامل بشه. اگر موردی ذهن شما رو درگیر کرده ما رو در جریان بگذارید تا راجع به اون ها هم مطالبی آماده کنیم.

لینک مطلب مرتبط با این اپیزود در سایت تمام تک:

WWW.TAMAMTECH.IR

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://tamamtech.ir/?p=1653
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
بهادر جعفری
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد پادکست بررسی مفاهیم اولیه در دستگاه اسپرسو ساز صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.